VÄLKOMMEN TILL SÖDERTÄLJE BIL & VERKSTAD AB

Välkommen till Södertälje Bil & Verkstad AB!Södertälje Bil & Verkstad AB grundades i början av 1960 talet, sedan dess har vi utvecklats och blivit större som företag.


 

Södertälje Bil & Verkstad AB består idag av olika avdelningar inom bilbranschen. Vi har auktorisation av Honda i över 32 år.


 

Södertälje Bil & Verkstad AB är även en Autoexperten verkstad som servar/reparerar andra övriga bilmärken och har all utrustning som krävs för felsökning och service/reparation av dagens moderna bilar. Vi har lång erfarenhet inom och diplomerade kunskaper som kan hjälpa dig med allt som rör din bil.


 

En del av Södertälje Bil & Verkstad AB är auktoriserad DITEC bilvårdcenter som innefattar allt inom bilvård och underhåll av bilar. Vi inom DITEC bilvårdcenter utför idag bland annat bilvård, montering av solfilm, rekonditionering och lackkonservering. Att ha hand om bilvård innebär långsiktig relation med dig som kund för att se till att din bil håller sig i nyskick år efter år.


 

Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke. Servicen, både före och efter köpet är minst lika viktig för oss i vår tjänst med bilförsäljning. Vi har fler tal bilar på lager av olika märken. Södertälje Bil & Verkstad AB är en komplett anläggning som kan hjälpa dig med allt som rör din bil, även att förmedla den.


 

 

I alla våra tjänster är vår självklara målsättning att du som kund ska vara nöjd med våran service när du väljer oss. Vi satsar på det personliga bemötandet och det personliga engagemanget i varje serviceåtgärd.Södertälje bil & Verkstad ligger centralt i Morabergs industriområde.


 

Vi har gott om fria parkeringsplatser för våra kunder.


 

 

                         

  ”Du kan tryggt lämna din bil i våra händer vilket du också tjänar på.”

 

Varmt välkommen till oss.

 


SÖDERTÄLJE BIL & VERKSTAD AB

KLASTORPSVÄGEN 34

152 42   SÖDERTÄLJE


Tel: 08-55038181  & 08-55066634

info@sodertaljebilverkstad.se


Copyright © 2018. All Rights Reserved   

>Honda Bilverkstad Stockholm Södertälje    >Ditec Bilvård Stockholm Södertälje    >Autoexperten Stockholm Södertälje