FIAT

Fiat

Med våra modeller har vi sedan dess skrivit historien om vårt varumärke och den italienska och globala mobiliteten, kolv efter kolv, idé efter idé. Vi tror på framtiden, och vi tror ännu mer på passionen hos våra idéer: vi vet att dessa är de sanna elementen som utformar vår framtid.

Kul, ikonisk och unik. Där har du Fiat 500 i ett nötskal. Välj din stil bland det breda utbudet av färger och interiörer.

Mer originell och soligare än någonsin tidigare. Låt oss presentera Fiat 500C: skönheten hos 500-stilen i kombination med körglädjen hos en cabriolet.

Urban

SUV:en som skapats för att njuta av stadslivet, i dag och i morgon. Den bästa designen kombinerad med den mest avancerade körtekniken

Cross

SUV:en som är utrustad för ditt nästa äventyr. Off-road look för de två exklusiva Cross och City Cross versionerna.

Fiat 500L har utvecklats för att ge dig ännu mer utrymme och attraktionskraft. Och den ikoniska 500-stilen är ännu mer utpräglad.

Cross

Dela med dig av dina mest minnesvärda upplevelser med människorna du bryr dig mest om. Nya Fiat 500L Cross: där civilisationen slutar, börjar äventyret.

Originell och överraskande: där har du Panda i ett nötskal. Bilen som vet hur man utvecklas utan att glömma sitt sanna jag.

En dynamisk bil med modern design och allt utrymme du behöver för ditt liv, med en längd på bara 4,37 meter. I ett nötskal: enkel elegans.

Cross 4x4

Det finns ingen svår terräng, bara olämpliga bilar. Panda Cross 4x4, din nästa destination är överallt.

SW

Modern, elegant och rymlig. Med allt utrymme du behöver för dig själv, ditt liv och din familj.

Exakt 50 år senare är den ikoniska 60-talsdesignen tillbaka i en roadster skapad för ren körglädje: Fiat 124 Spider.

 
 
 
 
Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Södertälje Bils integritetspolicy